PROMAJNA

Dobro došli na susret Sunca i mora, na izvor života, na mjesto opuštanja. Promajna je dobila ime upravo prema Suncu koje se najljepšim izlascima radosno promalja iznad planine Biokovo i slobodno rasprostire svoje zrake prema moru. Čisti zrak, kojega blagi povjetarac dodatno obogaćuje kisikom, spušta se s planine preko zelenila borova, maslina i vinograda, sve do bijeloga žala pitome promajske uvale i miješa s mirisom kristalno bistroga mora. Vrijedni i gostoljubivi domaćini pretvorili su nekadašnje naselje ribara i težaka u jedan od najsjajnijih turističkih bisera Dalmacije, u koji mnogi dolaze odmoriti se i obnoviti svoje zdravlje i životnu snagu. Dobro došli u Promajnu!

KAKO DO NAS

Autom
Ako putujete do Makarske ili bilo kojeg mjesta na Makarskoj rivijeri autom, ovisno o smjeru dolaska (iz smjera Austrije, Madjarske, Slovenije), trebate ići preko Zagreba novom autocestom A1 ili Jadranskom magistralom.
Hrvatski auto klub - www.hak.hr
Informacije o stanju na cestama, karte, benzinske stanice, općenite informacije za turiste koji putuju hrvatskim cestama i autocestama.

Avionom
Aerodromi u Splitu i Dubrovniku su najbliži gradovima na Makarskoj rivijeri. Dubrovnik je od Makarske udaljen 165 km. Busevi od Dubrovnika ili Splita do Makarske voze vrlo često (u sezoni svakih pola sata), ili možete uzeti rent a car, odnosno taxi.
Aerodrom u Splitu je od autobusnog kolodvora u Splitu udaljen 30 minuta, povezan mini busevima i taxijem. Odatle možete nastaviti svoje putovanje do Makarske.

Autobusom
Ako želite putovati do Makarske ili bilo kojeg mjesta na Makarskoj rivijeri autobusom, postoje redovne i česte autobusne linije iz svih većih gradova i mjesta prema Splitu.
Polasci autobusa iz Zagreba i Splita su česti (svaki sat, ili svakih pola sata).